Vodkov dan v Postojni, poučen in zabaven!

Novice

14. 6. 2023

Otroci, kar 760 vas je bilo na današnjem Vodkovem dnevu v Postojni, ki ga je organiziralo naše podjetje Kovod! V obeh dneh skupaj, v Postojni in Pivki, pa smo se družili s skoraj 1300 radovedneži.

Hvala vsem šolam in vrtcem, ki nam zaupate in podpirate naše poslanstvo projekta Vodko, med otroke širiti znanje in zavedanje, kako pomembna dobrina je voda. S tovrstnimi priložnostmi in aktivnostmi vzgajamo odgovorne in skrbne uporabnike.

Vodkov zabavni dan, poučno in aktivno naravnan dogodek, je obenem tudi priložnost, s katerim želimo povezati akterje v lokalni skupnosti. Radi sodelujemo in izjemno veseli smo odziva vseh, ki sooblikujete naše vsebine, otrokom pa s tem nudite številne informacije in priložnosti, da se zavedajo, kaj vse premore njihov domači kraj.

V Postojni smo danes sodelovali s Centrom za krepitev zdravja in ZD Postojna, Visit Postojna (Zavod Znanje), Notranjskim muzejem Postojna (Zavod Znanje), DINA Pivka (Zavod za turizem Pivka), Centrom trajnostne mobilnosti, Publikusom, Košarkarskim klubom Orli, PGD Postojna, občinskim štabom Civilne zaščite Občine Postojna, Policijsko postajo Postojna in Zmajčkovo telovadbo.

 

Se vidimo tudi prihodnje leto!

 

 

 

 

 

 

 

 

https://tanjabbarkab.go.id/v2/wp-content/-/slot-deposit-dana/
https://mosaic.muralarts.org/slot-dana/
66kbet

Sporočite nam svoje mnenje.
Imate vprašanje za nas?
Bi želeli sodelovati z nami?

Stopite v kontakt z nami