Šolam v Postojni in Pivki smo ob Tednu otroka poklonili simbolično pozornost

Novice

4. 10. 2023

Naše podjetje Kovod Postojna je v letu 2014 vzpostavilo izobraževalni projekt Škrata Vodka z namenom aktivnega ozaveščanja in informiranja najmlajših uporabnikov v skrbi za čisto pitno vodo in okolje nasploh. Že vsa leta z lokalno skupnostjo in organizacijami izjemno lepo sodelujemo. Z našimi najmlajšimi uporabniki se srečujemo na številnih naravoslovnih uricah, naravoslovnih in počitniških delavnicah, Vodkovih dnevih. Šolam, vrtcem in drugim ustanovam smo v preteklih letih že razdelili figure Škrata Vodka, tablice Radi pijemo vodo, družabno igro Škrata Vodka, našo zgodbico Škrata Vodka…

Ker v tem tednu praznujemo Teden otroka, obenem pa bi radi tudi ob začetku letošnjega šolskega leta poudarili, kako veseli smo sodelovanja s šolami v smislu izkazane pozornosti za naše okolje in pitno vodo v okviru šolskih vsebin, smo vsem matičnim šolam in podružnicam v občinah Postojna in Pivka danes predali darilo – velike stenske ure Škrata Vodka, ki bodo odslej krasile šolske jedilnice, večnamenske prostore ali hodnike naših šol v Košani, Šmihelu, Pivki, Prestranku, Postojni, Hruševju, Planini, Studenem in Bukovju.

Kovod je pozornost šolam namenil v zahvalo za vsa pretekla dobra sodelovanja in z željo po skupnem in odgovornem ravnanju tudi v prihodnje. Radi smo namreč v družbi otrok, del šol, del izobraževalnega procesa in del skupne odgovornosti za naše okolje.

 

Sporočite nam svoje mnenje.
Imate vprašanje za nas?
Bi želeli sodelovati z nami?

Stopite v kontakt z nami