Vodkova zabavna dneva zaradi slabega vremena letos odpovedujemo

Novice

10. 6. 2024

Dragi otroci, učenci, učiteljice in vzgojiteljice,

tako zelo smo se veselili tega tedna in si želeli druženja z vami, vendar s težkim srcem dokončno odpovedujemo letošnja Vodkova dneva, ki bi se morala v Pivki in Postojni zgoditi jutri in v sredo.

Pogled na vremensko napoved, četudi smo upali, da se bo le-ta še spreminjala na bolje, namreč ni spodbuden. Velika verjetnost padavin, nestanovitno vreme, predvsem pa nizke temperature, ki ne omogočajo prave vodne zabave, kar je tudi bistvo našega zabavnega dne, so glavni dejavniki za odpoved, na katere ne moremo vplivati. Na obeh dogodkih sodeluje veliko deležnikov, ne upamo si tvegati vseh zadnjih priprav in zaradi vremena zamejiti pestrost dogajanja, ki ga sicer pripravljamo za otroke.

Prosimo za razumevanje, res nam je žal, da nam ga je tokrat zagodlo vreme. Vseeno pa upamo in si želimo, da bo leto premora dodaten razlog, da bomo Vodkova zabavna dneva prihodnje leto še bolj nestrpno in željno čakali. Obljubite, da se nam pridružite prihodnje leto? Za vas smo se res potrudili in vsi sodelujoči pripravili veliko lepega, vendar bomo vse to skrbno shranili, morda še kaj izboljšali ter vam to predstavili prihodnje leto.

Zagotovo pa že prej najdemo priložnost, da se srečamo!

 

Prenesite prosim vsem otrokom en veeeelik pozdrav Škrata Vodka!

 

Sporočite nam svoje mnenje.
Imate vprašanje za nas?
Bi želeli sodelovati z nami?

Stopite v kontakt z nami